Workforce Icon

Нашата работна сила

Горди сме што имаме најдобра стапка на задржување на персоналот во нашата индустрија. Еве зошто...

Click here for more information
High-Tech Icon

Високо-технолошко опкружување

Ние стекнуваме уникатни способности благодарение на опкружувањето со висока технологија во Македонија...

Click here for more information
Security Icon

Слободни работни места

Matrix Global вработува, кликнете овде за да дознаете повеќе за слободните работни места...

Click here for more information
Matrix Icon

Матичната компанија Matrix

Ја користиме техничката стручност и базата на знаење на Matrix, водечкиот дистрибутер на информатичка технологија на израелскиот пазар на висока технологија. Дознајте повеќе за Matrix...

Click here for more information
Picture Icon

Нашата глобална визија

Matrix Global има развиено стратешки модел за работа во странство што гарантира деловни резултати. Моделот на испорака на Matrix Global се заснова на еден посветен тим...

Click here for more information
John Bryce Icon

Вести и информации

Кликнете овде за вести, информации и друго...

Click here for more information